Еленко Ангелов продължава да работи, като консултант и психолог. Приема клиенти в кабинетите си в София, "Цариградско шосе" 131, "7 км.", АТМ Бизнес център, за записвания e-mail: oknele@abv.bg
Разгледай откъси и поръчай всички книги с отстъпка от BOOKTRADING тук http://thespiritofoknele.org/
Оfficial fb page http://elenkoangelov.com/facebook

сряда, 11 юни 2014 г.

Какви ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ИЗБОРИ, КАКВИ 5 ЛЕВА до 50 НА ГЛАС ТОВАРИЩ Гьонсурат Станишев и компания всички тикви в парлаМЕНТА? ПРЕДИ ТОЗИ ВЪПРОС ИМА ДРУГИ ПО-ВАЖНИ И ТЕ СА:

ОДОБРЯВАТЕ ЛИ НОВ ЗАКОН, КОЙТО ЗАБРАНЯВА НА ХОРА С БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ, НО БЕЗ СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ДА ГЛАСУВАТ НА ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ? Одобрявате ли проблемът с ЕКЗИТ ПОЛА? (Проблемът с междинните резултати от това „проучване“ у нас е, че се обявява преди края на изборния ден и така се оказва въздействие върху електората, който още не е стигнал до урните. В някои страни, като Великобритания, публикуването на резултатите от екзит пола преди приключване на изборния ден се счита за криминално деяние, а в други, като Нова Зеландия и Сингапур, този вид проучвания на общественото мнение са изцяло забранени. „Ако над всеки един социолог застане един патолог, ах ще настъпи такъв живот, че само си викам дано. Дано, дано, дано…“ Ако се запее този карадочев кавър социолозите ще спрат да превръщат българите в социопати с тяхното „ден година храни“.)

Няма коментари:

Публикуване на коментар