Еленко Ангелов продължава да работи, като консултант и психолог. Приема клиенти в кабинетите си в София, "Цариградско шосе" 131, "7 км.", АТМ Бизнес център, за записвания e-mail: oknele@abv.bg
Разгледай откъси и поръчай всички книги с отстъпка от BOOKTRADING тук http://thespiritofoknele.org/
Оfficial fb page http://elenkoangelov.com/facebook

сряда, 22 април 2015 г.

Добре дошли в Русе на 25.04.2015, събота! 19:00 е началото на лекцията на психолога Еленко Ангелов във Форум - Изложение Здраве, Щастие, Красота. Тема: личностно развитие - "Здравей, хубавей и богатей". Място: пл. "Свобода" №4 Доходното здание.

тук повече инфо - http://forumizlojenie.com/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%b0/

 
#elenkoangelov

Еленко Ангелов е известен съвременен психолог и автор на oсем издадени книги с успешен тираж в България. От 14 години в кабинетите си за частна консултация прилага когнитивно-поведенческа терапия, съчетана с медитативни техники и НЛП, доказали ефикасността си. Познат е най-вече с редовните си рубрики за „Силата на мисълта“, „Теории и факти на родната и световна конспирация“, „ВИП преживяване с Еленко Ангелов – Вашето Извънредно Паранормално преживяване“ в два сезона в „На кафе” с Гала, NOVA и многобройните си медийни изяви. Повече от десетилетие прилага когнитивно-поведенческа терапия, съчетана с медитативни техники и НЛП, доказали ефикасността си. Осъществил е стотици семинари за личностно развитие и тренинги за ораторско майсторство и сценично поведение в София и цяла България.


 
Eленко Ангелов е единственият български лектор провел целодневен семинар в престижната RAINBOW PLAZA в София с над 300 участника от българския бизнес и бизнеса в България с надслов „Новата психология на успеха – как да бъдем по-успешни на работното място и в личния живот през 21-ви век.
 
 

Обученията му са съчетани със знания, техники и умения от „Сугестологията” на Д-р Лозанов, квалификацията му от „Мастър трейнър институт” Ню Йорк на Д-р Мел Гил и с огромни дози хумор.

Всички книги на Еленко Ангелов на хартия може да се вземат от книжарниците на BOOKTRADING или да се поръчват от сайта им тук -http://www.booktrading.bg/index.php?route=product/search&search=%D0%95%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BA%D0%BE%20%D0%90%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D0%B2

Може да поръчате и от официалният сайт на автора -
http://thespiritofoknele.org

http://elenkoangelov.com/

поЧИТАТЕЛИТЕ на електронни книги могат да намерят тези на Еленко Ангелов в AMAZON тук -
http://elenkoangelov.com/kindle
В електронен вариант книгите на Еленко Ангелов се предлагат и в Apple iBooks тук -
http://elenkoangelov.com/itunes      

Google me!
http://thespiritofoknele.org/
http://elenkoangelov.com/facebook
http://elenkoangelov.com/twitter
http://elenkoangelov.com/
http://elenkoangelov.com/kindle
http://elenkoangelov.com/itunes
http://elenkoangelov.com/linkedin
http://elenkoangelov.com/vbox7
http://elenkoangelov.com/youtube
http://elenkoangelov.com/instagram
http://elenkoangelov.com/tumblr
http://elenkoangelov.com/pinterest

Няма коментари:

Публикуване на коментар