Еленко Ангелов продължава да работи, като консултант и психолог. Приема клиенти в кабинетите си в София, "Цариградско шосе" 131, "7 км.", АТМ Бизнес център, за записвания e-mail: oknele@abv.bg
Разгледай откъси и поръчай всички книги с отстъпка от BOOKTRADING тук http://thespiritofoknele.org/
Оfficial fb page http://elenkoangelov.com/facebook

вторник, 3 февруари 2015 г.

От Еленко Ангелов за на ДЕЛОводител

Kонкретно за delo.bg ще споделя позицията си за “Рут Колева Vs. Саня Армутлиева”. Ще го оставя да се излее, въпреки лаконичния ми Facebook статус по темата -
 
„банкРУТ за Вирджиния рекетс“


Дали е в конфликт на интереси Саня Армутлиева, заемаща длъжности едновременно в „Музикаутор“ и в „Профон“… това е очеизвадно, въпреки официалния ѝ оправдателен отговор от трето лице. Ще споделя мнението си не като член на „Музикаутор“ (имам авторски текст и музика за БГ артисти), а като меломан, какъвто съм не до мозъка на костите си, а до извивките на ДНК-то на културата ми.
Това, което изпитвам лично към личността на Саня Армутлиева в качеството ѝ на бос на „Вирджиния рекърдс“ е омраза. Три пъти изтрих думата „омраза“, преди да продължа, търсейки евфемизми като „презрение“…, но ми омръзна и върнах „омраза“.

И то много по-изгаряща от тази, която гори в мен към Кеворк с чалга радиото си „Сигнал +”, Слави Трифонов с цялото си мастурбаТОРство и Митьо Пайнера с HD планетите си с клонинги.
 
Точно с това, с което се бие в гърдите Саня Армутлиева, че
„…вече над 22 години „Вирджиния Рекърдс“ работи основно с някои от най-големите чужди музикални компании и никога не би си позволила да рискува отношенията си с тях и лицензите си…“
РЕКЕТИРА всички аудио и видео райони, които е завзела с тази си бухалка. Да, бухалка – лицензите/правата на световните малки и големи имена в световния шоубизнес, които за да получиш, трябва да ротираш до болезнено инпринтване на собствените ѝ слуги – изпълнители (не, че те не мечтаят за пълнители в нея, заради трохите, които им оставя след лъвския ѝ пай) в мозъците на потребителите. От кухнята на медиите знам за рекета ѝ – ако не въртите толкова по толкова мойте хора, няма да ви дам правата за ротации на световните звезди.
 
Саня Армутлиева

От толкова ротори, статори и колектори на Саня в родните медии не им остава друго на клетите, когато им се предложат нови песни и клипове, да вдигнат крехки рамена с бАналното – „ми то не ние е във формата“, защото няма място в плейлистата от нейните родни и световни звезди. И децата знаят, че вече за всяка ротация медията плаща на парче.
Армутлиева ротация по Армутлиева ротация и не прът, а арматура се слага в колелата на творческите двигатели на десетки талантливи изпълнители и автори, които не са в нейните схеми. Първо мислех, че е носталгия по 90-те, но не – „това мойто“ си е чиста изкристализирала „омраза“ към Армутлиевата политика/власт толкова години мутренски да налага своите отражения. Навсякъде едни и същи и само те и пак те – нейните.

Дано ти, клети ми Рафи, който единствен (бате) харесвам да чуеш последните думи на Саня към теб:
 
– И ти ли, Бруте?!?

Хейтъросексуалността ми спира до тук, защото надолу ще са само пегели (Beep… beep… beep)
 
* – заглавието е от личния профил на Еленко Ангелов във Facebook
 
Еленко Ангелов

автор: ЕЛЕНКО АНГЕЛОВ
 
 
Elenko Angelov official Twitter https://twitter.com/ElenkoAngelov
Elenko Angelov official Instagram  http://instagram.com/elenkoangelov/  
Elenko Angelov official site
www.thespiritofoknele.org   
Elenko Angelov
оfficial fb https://www.facebook.com/pages/Elenko-Angelov/1527095447508037?ref=aymt_homepage_panel  


Няма коментари:

Публикуване на коментар