Еленко Ангелов продължава да работи, като консултант и психолог. Приема клиенти в кабинетите си в София, "Цариградско шосе" 131, "7 км.", АТМ Бизнес център, за записвания e-mail: oknele@abv.bg
Разгледай откъси и поръчай всички книги с отстъпка от BOOKTRADING тук http://thespiritofoknele.org/
Оfficial fb page http://elenkoangelov.com/facebook

вторник, 12 август 2014 г.

Откъс от едно непубликувано интервю за „24 часа“


Еленко Ангелов с три думи към читателите: ЗДРАВЕЙ, ХУБАВЕЙ И БОГАТЕЙ!

Всичко под звездите на тази вече с изпрано син цвят планета е в хармония. Всяко нещастие е частен случай, с който ако се запознаеш и с двете му страни ще видиш символа на Ин-Ян. Докато има критична маса в едно общество, което толерира с действие и най-вече с бездействие безумия ще има съответните последствия. Твоята реалност е в зависимост от вибрациите ти към кои групи на „100-те маймуни“ принадлежиш, поддържаш и вибрираш в резонанс с операционната матрица от културни писани и неписани закони.
Да не си задаваш въпроса, защо дават коли които вдигат 200 и 300 км/ч, когато на пътя ограничението е 130 км/ч, е показателно за нивото на интелекта ти.
Да купуваш и консумираш отрови, защото през билборд и 15 минути ти ги рекламират по телевизора, вестници и списания и само защото всички социални маймуни правят така, да се респектираш от банкерите с маски от непонятен за теб език, да търпиш издевателства на работното си място превръщайки го в робско означава, че си крепостен селянин скъсан на тест за интелигентност.
Да бързаш като застраховка да се присмееш на всяка теория на конспирацията или информация за НЛО и извънземни дори при очевадни факти те сваля като жител на минералното царство.
Сексуална революция ли, моля ви се, ние живеем в сексуално задръстено общество…

следва продължение


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар