Еленко Ангелов продължава да работи, като консултант и психолог. Приема клиенти в кабинетите си в София, "Цариградско шосе" 131, "7 км.", АТМ Бизнес център, за записвания e-mail: oknele@abv.bg
Разгледай откъси и поръчай всички книги с отстъпка от BOOKTRADING тук http://thespiritofoknele.org/
Оfficial fb page http://elenkoangelov.com/facebook

петък, 28 февруари 2014 г.

Който няма средно образование да няма право да гласува и да псува. Това предложение за промяна на изборната и обществената система направи в предаването "На Ръба" 4-7 в ефира на "Канал 3" психологът Еленко Ангелов. "Да, това наистина е недемократично, но реално нали знаете как е създадена демокрацията? В самото начало жените и робите не са имали право на глас. А сега какво е? На изборите гласуват хора, които се движдат с пръчица, която да показва къде трябва да отбележат", мотивира искането си психологът.

По думите му това е единственият начин за подмяна на хората, които са във властта. Той направи сравнение с корабните въжета, който обезателно се сменят ако са изгнили. Според Еленко Ангелов е време така да се постъпи и с българските политици.

"Всеки ден новина № 1 трябва да бъде, че българинът работи 5 месеца годишно само за да си плати данъците. Това струва ли ви се нормално? И въпреки това всяка сутрин четем вестниците, където темите са други. Собствениците им живеят в палати за милиони, а самите журналисти пишат каквото им се нареди", коментира Еленко Ангелов ( Elenko Angelov ).

Няма коментари:

Публикуване на коментар