Еленко Ангелов продължава да работи, като консултант и психолог. Приема клиенти в кабинетите си в София, "Цариградско шосе" 131, "7 км.", АТМ Бизнес център, за записвания e-mail: oknele@abv.bg
Разгледай откъси и поръчай всички книги с отстъпка от BOOKTRADING тук http://thespiritofoknele.org/
Оfficial fb page http://elenkoangelov.com/facebook

сряда, 30 януари 2013 г.

Еленко Ангелов представя Обучителен семинар за успешно личностно развитие и мотивация на работното място





За да грее по-силно успехът от Вас,

Еленко Ангелов представя Обучителен семинар за успешно личностно развитие и мотивация на работното място



Знаете ли, че хора, преминали качествени семинари за личностно развитие, са двойно по-успешни в личен план и на работното място? Целите и ползите са в усвояването на следните модули:

- Съвети и техники за успешното Ви развитие в кариерата. 
- Обучение на работещо НЛП (Невролингвистичното програмиране) - конкретно как с бързи техники и знания да преодолеем напрежението си, да сме винаги уверени и да умеем да се изправим успешно пред „малка и голяма публика” (колеги, клиенти), постигайки целите си.




- Ще придобиете нужните знания за правилно прилагане на позитивното мислене и действия. Ще научите за неподозираните възможности на Вашия мозък и упражнения как той да работи по-ефективно на нужната честота.
- Успешна вербална и невербална комуникация.
- Ще се научите как да не губите психичните си и физични сили, осъзнавайки загубата им, и кои са техните крадци. Също и правилно да разпределяте и увеличавате мощта им.
- Как да се справяте бързо и успешно със стреса и изкореняването на причинителите му – техники.
- Как да сте в хармония със себе си и околните, въпреки всичко.
- По време и веднага след обучението ще осъзнаете как по-добре да постигате целите си. 




- По време и веднага след семинара желанията Ви ще се превърнат в реални намерения.
- Ясно осъзнаване и по-добро прилагане на „Закона на трите П”.
- Ще разберете какво по-точно е Дхарма и каква е Вашата.
- Ще научите кратки и същевременно мощни релаксиращи техники на работното място. 
- Реални техники за поддържането и увеличаването на Вашата харизма и присъствие. Околните ще потвърдят и оценят това.
- Как да се храним на работното място, за да сме по-свежи и продуктивни. Защо и как да отстраним от менюто си „химическа, солено-сладка отрова”.
- Когнитивно-поведенческа психология в действие.  



Допълнителни модули:

- Ролеви игри.
- Ще научите и прилагате упражнения за многократно увеличаване на вашата интуиция.
- Ценни съвети за работещи техники, които ще подобрят сексуалния Ви живот.
- Осъзнаване на различните фази на съня и съчетаването им с рационалните Ви будни възможности. 



Защо Еленко Ангелов?

Еленко Ангелов е известен съвременен психолог и автор на трилогията „Най-голямата Истина” и поредицата „Рецепти за лично щастие и мотивация”. От 11 години прилага когнитивно-поведенческа терапия, съчетана с медитативни техники и НЛП, доказали ефикасността си. Популярен е най-вече с редовните си рубрики в NOVA телевизия, многобройните си медийни изяви – над 400 предавания и стотици публикации в родната и световна преса. Обученията му са съчетани със знания, техники и умения от „Сугестологията” на Д-р Лозанов, квалификацията му от „Мастер трейнер институт” Ню Йорк на Д-р Мел Гил и с огромни дози хумор. Само за 2012 г. е осъществил над 100 семинара за личностно развитие и мотивация в София и цяла България.




Отзиви & препоръки:

Атанас Радев - управител на „Грийн Мастър”

Бяхме организирали VIP семинар за най-добрите лидери в продажбите, с участието на доказани лектори от България и чужбина. В последният момент един от най-титулуваните лектори от чужбина, когото всички очакваха с огромен интерес не успя да дойде, с което застраши цялото мероприятие. Потърсихме за помощ Еленко Ангелов и той се отзова. Получи се едно невероятно събитие и хората въобще не забелязаха липсата на очаквания лектор от чужбина, даже напротив бяха супер въодушевени от работата си с Еленко. Той се оказа един отличен мотиватор, ерудиран, харизматичен, увлекателен и напълно контролиращ и себе си и аудиторията. Неговите рецепти за лично щастие помогнаха на присъстващите да получат нови знания и умения по пътя към личностното си съвършенство и дадоха нов импулс за развитие и успех.
       Еленко, Грийн Мастър ти благодари!



Биляна Панталеева - бизнес консултант 

 Познавам психолога Еленко Ангелов от малкия екран. Като любяща съпруга, майка и работеща жена, смятам, че личното щастие, балансът и информираността са от изключително значение за мен и мъжа ми. Затова решихме да посетим семинара на Еленко. Останахме доволни от методите „рецептите” за лично щастие, поднесени с много практически упражнения и реални примери. Еленко обяснява на достъпен език, съпроводен с много хумор и яснота. Въпреки че предният ден ми беше много натоварен, след целодневния семинар не изпитах никаква умора. Бях заредена, приповдигната, но и здраво стъпила на земята.Благодаря ти, Еленко! Ти си наистина страхотен „Готвач”! 




Д-р Мел Гил - психолог и автор на световни бестселъри. Един от най-успешните професионални мотиватори, експерт в областта на личностното развитие

Еленко e един от най-добрите психолози и e много ценен за страната си. Тoй ще стане
супер звезда в професията си и му го желая, защото знам, че това ще стане!



Виктория Игбаубоа - Customer Experience Ambassador -Mobiltel 

Признавам си, отидох леко скeптично настроена на семинара и с удоволствие, установих, че семинара не е ръководство за самопомощ, предназначено за хора със затворени възприятия ..Той е динамично приключение, изпълнено с много смях и позитивно настроение. Настроение, което ни кара да се замислим как възприемаме нещата в живота си. Има хора които са толкова вдъхновяващи, лъчезарни и приветливи, че никога не им се налага да си пробиват път към хората. Такъв е и Еленко. Той дава точен и същевременно лесно смилаем отговор на въпросите, които му задават навсякъде. Отговорите и истинските рецепи за лично щастие, може да научите само на един семинар. Този на Еленко Ангелов 




Спас Попов - управител на рекламна агенция Медия Дизайн

Семинарите на психолога Еленко Ангелов са полезни за широката публика, тъй като в тях се разглеждат интересни теми от живота на човека – позитивно мислене и отражението му върху действията, техники за преодоляване на напрежението и стреса. Голяма част от предоставента информация, включително и рецептите му за професионални успехи и лично семейно щастие, успешно се прилага в ежедневието. Лекциите, които изнася подобряват личностните умения на аудиторията, дават много нови идеи и отразяват опита от различни сфери на живота. Препоръчвам Еленко на всички, които са решили да осмислят живота си.



Недко Георгиев - адвокат Севлиево 

Макар и целодневно, обучението премина неусетно. В него ми харесаха многото нови практични идеи, обмяната на опит, атрактивно структурираните модули и най вече практическата работа. Още след няколко дни започнах да използвам идеите и техниките, които ни сподели Еленко на практика. С удоволствие бих посетил и други негови семинари. Успех!


Калина Стефанова – радио и телевизионна водеща

Познавам Еленко Ангелов от гостуването му в телевизионно предаване, на което бях водещ. Беше един от първите заговорили и писали на български език за Щастието, като личен избор и неслучайност, а изработен продукт от мислите ни, поведението ни и всичко, зависещо от нас. Личното му обаяние и компетентността като експерт бяха само първопричината, за да продължа да наблюдавам и следвам развиващото се знание от него, поднасяно по-възможно най-смилаемия и привлекателен начин за българския човек. Била съм на няколко негови семинара в София и страната, в по-малък и по-голям формат. Освен че лично за мен бяха изключително полезни и забавни, бих добавила, че Еленко Ангелов държи вниманието, провокира себеоткриването и създава в реално време позитивната нагласа към живота. Когато човек е посетил негов семинар и обучение, няма как да не излезе вече променен и поел по пътя към добруването. В допълнение, всеки нов семинар е ново преживяване, с нови ползи – харесвам и препоръчвам хора, които доразвиват мелодията, която свирят! 


Йордан Накевски - управител на Козметикс EKS 

Еленко Ангелов проведе семинар-обучение в нашата фирма и имаше и има изключителен резултат. Практически съвети за поведение пред публика, които бяха много полезни за всеки един от екипа. Нашата дейност е свързана с прекия контакт с клиентите и тези практики бяха изключително полезни. Еленко Ангелов изключително лесно успява да предаде, чрез достъпен език сложните максими на психологията. Да увлече в един разказ съчетавайки практически съвети, сложни аксиоми на поведение и индивидуален подход. Рецептите които е формулирал, дават един друг прочит на термина „Рецепти за щастие“. Щастието е имагинерно, но с методите на Еленко добива материалност и усещане за притежание. А какво по добро от това да се чувстваш и да заразяваш околните със щастие. Семинарите на Еленко са рецепта за успех. 


Любка Иванова - президент на „ГЕЯ 21” 

Като управител на няколко фирми съм свикнала да се справям успешно с всякакви хора и ситуации и не смятах, че един семинар може да ми даде нещо особено ценно и ново в тази насока. Но когато шестнадесетгодишната ми дъщеря го посети и се изказа възторжено, че това е най-приятно и смислено прекараният ден в живота й, реших, че трябва непременно и аз да отделя един ден за това. Денят мина неусетно. Неизчерпаемото чувство за хумор и блестящият лекторски талант на Еленко Ангелов превърнаха семинара едновременно в безценен урок и смехотерапия. Тръгнах си оттам заредена с енергия и ентусиазъм, които не отслабват с времето и вече постигат отлични резултати. Дори и най-опитните и знаещите има много какво да научат от него, а няколко часа смях са най-доброто лекарство за всички. Искам след известно време отново да посетя семинара, сигурна съм, че още има какво да науча от Еленко. 


Силвестър Силвестров – продуцент и актьор 

Еленко Ангелов е събрал най – ценните ключове за всички преки пътища към съзнанието. Познанството му с едни от най – признатите психолози в САЩ и Европа в съчетание с уникалните му познания и неудържими търсения в областта на усъвършенстване и самоусъвършенстване на човека го правят уникална фигура в нашия български свят. В живите контакти с него, човек може да усети атмосферата и силата на това, в което се е научил да вярва. Непреодолимото му желание да заразява и взривява хората с положителна информация може да се усети единствено на неговите семинари. 


Нели Георгиева – бизнес дама и организатор на мотивационни семинари в град Варна

Семинарите на Еленко Ангелов във Варна преминаха с голям успех. Участниците споделяха, че са им били от изключителна полза и са научили неща, които могат да приложат в личния и професионалния си живот. „ Не усетихме как тече времето и до края на деня бяхме изпълнени с енергия и интерес” – това казваха много от тях. Еленко е прекрасен мотивационен лектор и предоставя на хората с любов своите знания и умения. 


Маряна Димитрова - управител в АТМ център АД

След обучението на Еленко Ангелов в нашата фирма, всеобщо е мнението на колегите, че мотивацията е много по-висока и безспорен факт е изчистването на междуличностно напрежение. Положителната колегиалност, и отдаденост към професията и задълженията се съчетават с много по-голяма топлота и от семейното огнище. След десетки обучения и семинари в България и чужбина твърдя, че Еленко е изключително полезен човек със своите практически методи и рецепти, които водят до реални резултати.


Цветан Андреев – мениджър в АТМ център АД

За мен специалистът, който подобрява вкуса на бизнеса, е безспорно Еленко Ангелов - психологът на Новото време. Успешно „готви” вкусни рецепти за лично щастие и професионални успехи. Те са най-различни, но всички водят до Щастие. Лекарите са профилирани - кожен, уши-нос-гърло, очен… , но няма лекар, който да отговаря за цялостната картина, наречена процес в тялото и душата на човека. Бизнесът също се разглежда като един съвкупен процес от отдели с техните ръководители, управители и собственици. Личното щастие на всеки един служител, от чистачката до шефа, води до растежа и печалбата на компанията. Еленко Ангелов е доказал се практичен психолог и професионален „готвач” на лично щастие. 



Николай Геранлиев преводач и артист. 

Програмата е едно ново начало, не само в професионален, но и личен план, както и един нов поглед над заобикалящата ни среда, с цел реализация и постигане на максимални резултати и израстване. Спомага за самоорганизацията и мотивира желанието за работа в едно бодро и адекватно състояние, което улеснява контакта между хората, носейки благоприятно въздействие. Създава се приятна, ненатоварваща атмосфера, подходяща за бърза реализация на поставени цели и работа в екип. Методите са практични, лесни за употреба и носят мигновено резултати. Програмата е подходяша за всеки, който цели самоусъвършенстване, реализация, продуктивност и концентрация по време на работа. 


Даниела Гоцева – преподавател 

Запознах се с Еленко, когато посетих кабинета му преди време. Това, което ме впечатли в началото, беше неконвенционалния му метод на работа като психолог и лекотата му да напипва проблема. По-късно, когато прочетох книгата му „Рецепти за лично щастие”, впечатлението ми за новаторство, съчетано с прагматизъм, се затвърди. Реших, че трябва да посетя и семинара му, за да мога и да попия от енергията му. Не се излъгах. Видях го в ново амплоа – да завладява, магнетизира и енергизира публиката. Благодаря, Еленко!


Мая и Иван Николови - Лидери ФМ ГРУП БЪЛГАРИЯ

През октомври 2012 г. поканихме Еленко Ангелов за основен Мотивационен лектор на Националната Бизнес-сесия на ФМ ГРУП България. Ценна и целенасочена мотивационна лекция от негова страна. Той успя да я поднесе за всички по лек и достъпен, оригинален и забавен начин. Благодарни сме на Еленко за добрата промяна в духа на нашите екипи! Неговото обучение даде и конкретни резултати в бизнеса - след бизнес-сесията те се удвоиха! За нас е ясно, че успехът е въпрос на нагласа, а Еленко Ангелов може да ви помогне да се пренастроите. Препоръчваме го горещо! Мотивационен лектор № 1 в България.


Ивелина Иванова – началник отдел „Приемна” в УБ „ЛОЗЕНЕЦ”

За мен Еленко Ангелов е изключителен човек надарен с чар и интелект, чиито професионализъм дълбоко ценя и уважавам. Знанията и уменията които притежава, така умело ги пресъздава на многобройната аудитория по време на семинарите си, че аз лично не разбрах как изминаха седем часа. Емоцията и атмосферата, която той умее да създава по време на семинарите зарежда хората със много позитивизъм. Еленко е професионалист ,който успява да накара всеки независимо от възраст, пол, образувание и социален статус в обществото да се замисли върху начина си на живот, да върви напред, да успява във всичко което иска и да бъде максимално ефективен човек и професионалист. Приветствам и подкрепям начина му на работа и искам все повече хора да узнаят и да научат за него и неговите „вкусни рецепти за лично щастие” – защото всички ние се раждаме на тая Земя за да сме щастливи, но забързани в ежедневието си незнайно за къде, сме го забравили това, и именно Еленко Ангелов е професионалистът от когото можем да получим методиките за един по добър и по щастлив живот.


Дарина  Иванова - мениджър

За мен програмата беше изкючително полезна и съм доволна от резултатите след преминатото обучение.

Славчо Славов – Управител СД Фарер

Имах възможността и удоволствието да присъствам на не един и не два семинара на психолога Еленко Ангелов. Уверявам Ви,че всеки път си тръгвах зареден с енергия и изпълнен с много положителни емоции. Със своето атрактивно поведение, с хумора и самоиронията която използва умело, скъсява дистанцията с останалите участници в семинара. В резултат на това се създава невероятно приятна атмосфера в която неусетно изтичат 8-9 часа. Но това което мен ме впечатлява е че рецептите, които той предлага са актуални конкретно за нас - българите. Съобразени са с нашия манталитет и светоусещане. Лесно приложими са в обстановката която живеем и работим. Много добре подсказва на хората,че в определено труден момент от живота има няколко изхода и всеки има право да направи своя избор. Напомня им, че имат право на щастие. Демонстрирайки практични техники и методи, показва,че рецептите му не са само красиви обещания, а много успешни и то доста. Разбира се ако човек им се довери и прилага редовно. На края искам да подчертая, че отново бих посетил следващ семинар на Еленко, защото всеки път предлага нещо ново.Може да се каже,че постоянно обогатява рецептите си като им добавя нови подправки. В резултат на което се получава не само вкусен, но и полезен краен продукт.


Димитър Божанов – писател

Еленко Ангелов е сред иноваторите в съвременната българкса практическа психология. Работи с някои от най-модерните методи и техники за самопомощ и мотивация и ги адаптира за нуждите както на обикновения човек, така и на бизнеса. Медитативните практики, визуализацията и трансформацията на нагласата ни са инструменти, които едва в последните години навлизат по-осезаемо в полето на човекознанието. Г-н Ангелов е сред хората, които адекватно ще ви въведат в този все по-модерен и все по-необходим разговор за начина ни на мислене и поведение както в личния, така и в професионалния ни живот, защото те и двете са неразривно свързани. Лично аз приветствам факта, че и в българската психология има все повече новатори като Еленко, които разпространяват опита си в семинарна и писмена форма, и помагат на хора и организации да преоткрият поведенческите си и мисловни модели.


Красимиръ Ортакчиѣвъ – управител на фирма „Компас”

Еленко Ангелов впечатлява аудиторията с позитивното си и ведро излъчване, с желанието да помогне и да отговори на всички зададени въпроси. Ориентиран към хората и желанието знанията, които има да стигнат до широка аудитория, да бъдат разбрани и почувствани.


Поли Цочева -PR Консултант

В България най-големият проблем на хората е чувството на безпомощност и слабата увереност за успех. Семинарите на младият иновационен психолог Еленко Ангелов е мястото което те зарежда с онази енергия и позитивизъм от която има нужда всеки един млад предприемчив и уверен в успеха си човек. Да вярвам в собствените си сили, да не се подавам на негативни мнения и влияния това ме научи Еленко за което съм му безкрайно благодарна.




Елена Терзиева - Лектор и консултант по пълноценно хранене Съосновател на ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ, най-голямата компания в областта на холистичната грижа за здравето и Съосновател на ПО ПЪТЯ НА ПОЗНАНИЕТО, организация за развиване на осъзнатостта, себепознанието и културната информираност на хората

Участвала съм като гост-лектор в семинарите на психолога Еленко Ангелов и мога да споделя, че макар и да бях с впечатление, че съм овладяла сама за себе си доста техники за концентрация и развитие на интуицията, практическите упражнения и съветите на Еленко Ангелов все пак много ми помогнаха да надградя вече усвоеното.
За разлика от повечето семинари, на които съм присъствала, атмосферата на семинарите на г-н Ангелов е изпълнена винаги с добро настроение и премерена доза хумор. А именно емоционалното изживяване е това, което кара човек да запомни информацията, която му се поднася, оставяйки у него приятно усещане, каквото би трябвало да създава и атмосферата на работното място. Уверена съм, че само след един посетен семинар на Еленко Ангелов ще промените изцяло отношението си към работата и тя вече ще бъде източник на материални блага и позитивни изживявания.




Димитрина Върбанова – основател на училище „Родители”- Русе, Директор 3 * в АкваСорс

Първата среща на русенци с Еленко Ангелов донесе много вкусни рецепти за лично щастие, гарнирани с хумор, полезна информация за здравето и храните, които е важно да избягваме, за да се чувстваме добре и да бъдем във форма . Психологът ни дава възможност да разберем по-добре себе си и другите и да узнаем дълбочината на човешката природа, давайки ни шанс да бъдем по-успешни в живота си, да го управляваме и да го харесваме,
да повишаваме удовлетвореността си от него и да изпитваме все по-често най-желаната емоция – щастието. Mного положителни емоции на всички, които се докоснаха до него и екипа му. Някои намериха отговорите които търсеха :
- Как да се справят бързо и успешно със стреса и изкореняването на причинителите му.
Други:
- Как да са в хармония със себе си и околните, въпреки всичко.
Ползите от семинарите са невероятни. Благодарим за незабравимия 23.09.2012 година. За всички, които искат успешен бизнес и мотивирани екипи – семинар с Еленко Ангелов. Защо с Еленко Ангелов ? Намерил е РЕЦЕПТАТА J




Лидия Крумова - консултант


Програмата е много подходяща за хора, които имат определен опит в провеждането на обучения. Подборът на модулите е брилянтен, а практичната част с обучението на Еленко Ангелов как да сме успешни пред публика е гениално!